© 2025 esviatges. Created for free using WordPress and Kubio
Allotjament de luxe (5 estrelles)
Opcions d’hotel: Four Seasons Prague, Mandarin Oriental, o Alcron Hotel Prague.
Suite amb vistes al riu Moldava i al castell de Praga.
Esmorzar gurmet inclòs cada matí.
Accés exclusiu a spa, piscina i gimnàs d’alta gamma.
Transport i trasllats VIP
Trasllat privat des de l’aeroport en vehicle de luxe.
Cotxe amb xofer privat durant tot el viatge.
Possibilitat d’incloure un helicòpter privat per una experiència exclusiva.
Activitats exclusives
Tour privat per Praga en cotxe de luxe amb guia expert, visitant la plaça de la Ciutat Vella, el Pont de Carles i el Castell de Praga.
Experiència gastronòmica Michelin – Dinar o sopar en restaurants com La Degustation Bohême Bourgeoise (1 estrella Michelin).
Excursió a Karlovy Vary en cotxe de luxe, amb entrada VIP als balnearis històrics.
Passeig privat pel riu Moldava en un iot amb degustació de vins i formatges txecs.
Concert privat de música clàssica en un palau històric de Praga, amb sopar exclusiu.
Visita a cellers de Moràvia amb tast de vins de gamma alta.
Sessió privada de benestar en un spa exclusiu, amb massatges i tractaments de luxe.
Menú 1 – Tradició Bohèmia Reinventada (Restaurant La Degustation Bohême Bourgeoise – 1 Estrella Michelin)
Entrant: Carpaccio de cérvol amb emulsió de remolatxa i avellanes caramel·litzades.
Plat principal: Ànec rostit amb salsa de prunes i puré de castanyes.
Postres: Strudel de poma deconstruït amb gelat de canyella i escuma de vainilla de Madagascar.
Menú 2 – Experiència del Moldava (Sopar privat en un iot al riu Moldava)
Entrant: Tàrtar de salmó amb iogurt d’anet i ous de truita de Bohèmia.
Plat principal: Llobarro a la brasa amb espàrrecs blancs i salsa de mantega al cava txec.
Postres: Xocolata Valrhona amb fruits del bosc i reducció de vi de Moràvia.
Menú 3 – Praga d’Autor (Experiència privada amb xef Michelin en un palau històric)
Entrant: Foie gras amb reducció de Tokaji i compota de pera.
Plat principal: Filet de vedella txeca amb salsa de ceps i puré de patata trufada.
Postres: Pastís de mel txec (Medovník) amb gelat de nous i escuma de caramel.
Preu estimat per persona
Des de 5.500 € per persona, en base a dues persones compartint habitació.
Opció d’itinerari personalitzat segons les teves preferències.
Dates i reserves
Aquest paquet es pot personalitzar i està disponible durant tot l’any. Recomanem fer la reserva amb almenys 3 mesos d’antelació per garantir disponibilitat en hotels i restaurants exclusius.
Vols reservar aquesta experiència o personalitzar-la encara més? Puc ajudar-te a trobar les millors opcions segons les teves preferències!
© 2025 esviatges. Created for free using WordPress and Kubio