Paquet Premium Lisboa – 7 Dies / 6 Nits
Allotjament de luxe (5 estrelles)
Opcions d’hotel: Four Seasons Ritz Lisboa, Pestana Palace, o Olissippo Lapa Palace.
Suite amb vistes panoràmiques.
Esmorzar gurmet inclòs cada matí.
Spa, piscina i gimnàs d’alta gamma disponibles.
Transport i trasllats VIP
Trasllat privat des de l’aeroport en vehicle de luxe.
Cotxe amb xofer privat durant tot el viatge.
Possibilitat d’incloure un helicòpter privat per una experiència exclusiva.
Activitats exclusives
Tour privat per Lisboa en cotxe de luxe amb guia expert.
Experiència gastronòmica Michelin – Dinar o sopar en restaurants com Belcanto (2 estrelles Michelin).
Excursió a Sintra en cotxe de luxe, amb entrada VIP al Palau da Pena i visita al Cabo da Roca.
Navegació privada pel Tajo al capvespre amb degustació de vins i formatges portuguesos.
Experiència de Fado exclusiva en un local històric de Lisboa, amb sopar privat.
Visita a cellers de la Vall del Duero amb tast de vins de gamma alta.
Sessió privada de benestar en un spa exclusiu, amb massatges i tractaments de luxe.
Menús Exclusius – Paquet Premium Lisboa
Menú 1 – Tradició Portuguesa Reinventada (Restaurant Belcanto – 2 Estrelles Michelin)
Entrant: Vieira a la brasa amb escuma de coco i llima, acompanyada de caviar d’esturió.
Plat principal: Bacallà confitat amb puré de moniato, emulsió d’oli d’oliva i crosta de pa d’espècies.
Postres: Pastel de nata deconstruït amb gelat de canyella i cruixent de caramelo.

Menú 2 – Experiència Atlàntica (Sopar privat en un iot al riu Tajo)
Entrant: Carpaccio de llagostí amb perles de cítrics, oli de tòfona i flor de sal.
Plat principal: Llamàntol rostit amb risotto de safrà i escuma de mantega de marisc.
Postres: Mousse de xocolata Valrhona amb crumble d’ametlla i reducció de vi de Madeira.


Menú 3 – Portugal d’Autor (Experiència privada amb xef Michelin en palau històric)
Entrant: Foie gras marinat amb vi de Porto, figues caramel·litzades i pa de brioix fet a mà.
Plat principal: Filet de vedella Barrosã amb salsa de xerès, tòfona negra i puré de patata violeta.
Postres: Sorbet de gerds amb aire de ginjinha i crumble de nous caramel·litzades.



Preu estimat per persona
Des de 5.500 € per persona, en base a dues persones compartint habitació.
Opció d’itinerari personalitzat segons les teves preferències.
Dates i reserves
Aquest paquet es pot personalitzar i està disponible durant tot l’any. Recomanem fer la reserva amb almenys 3 mesos d’antelació per garantir disponibilitat en hotels i restaurants exclusius.
Vols reservar aquesta experiència o personalitzar-la encara més? Puc ajudar-te a trobar les millors opcions segons les teves preferències!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.